Näin saat vedonlyönnistä enemmän irti

Moni pelaa Pitkävetoa tai Totoa silloin tällöin, enemmän huvin vuoksi kuin tosissaan. Veikkauksen lukuisat asiamiespisteet ja laadukkaat verkkosivut tarjoavat rahapelaamiseen lukuisia mahdollisuuksia. On kiva laittaa kuponki sisään ja toivoa parasta. Joskus voikin onni potkaista. Pelimaailma voi kuitenkin viedä mennessään. Moni alkaa pelata vakavammin, kun alkaa menestyä. On olemassa paljon ihmisiä, jotka pystyvät elättämään itsensä pelkästään urheiluvedonlyönnillä.

Miten saada vedonlyönnistä enemmän irti? Ainakin täytyy siirtyä pois Veikkauksen parista, sillä valitettavasti kotoinen Veikkauksemme tarjoaa aika kehnoja kertoimia ja palautusprosentteja. Ulkomaisten peliyhtiöiden pelejä ei kioskilla voi pelata, sillä Veikkauksella on yhä tiukka monopoliasema rahapeleihin Suomessa. Onneksi internetissä voi pelata ihan minkä vedonvälitystoimiston pelejä tahansa. Pelitilin luominen on ilmaista, ja lähestulkoon aina uusi asiakas palkitaan vedonlyöntibonuksilla, eli talletusbonuksilla. Pelaamalla bonuksia lisääkin voittomahdollisuuksiaan.

Talletusbonuksilla ja veikkausvihjeillä kohti voittoja

Avaimet onneen – tai no, ainakin voittoisiin vedonlyönteihin ovat kärsivällisyys, lajitietämys ja useiden eri vedonlyöntisivustojen huolellinen vertailu. Vedonlyöntisivustoissa on eroja. Kun käytöt aikaa niiden vertailuun, löydät sen, mikä tarjoaa isoimmat vedonlyöntibonukset ja parhaat kertoimet. Ammatikseen kannattaa vetoa ryhtyä lyömään vasta siinä vaiheessa, kun tuntee läpikotaisin ainakin kaksi palloilusarjaa. Ei riitä, että tietää pari joukkuetta, vaan yksityiskohtaisesti pitää tuntea kokonaiset sarjat. Sillä ei ole niinkään väliä, mitkä sarjat ovat kyseessä, mutta sen verran tunnettuja niiden tulee olla, että niiden kohteita voi pelata useilla eri vedonlyöntisivustoilla ja vieläpä ympäri vuoden. Kyseessä voi siis olla yksi kotimainen ja yksi ulkomainen jalkapallosarja. Kun tiedät niistä kaiken mahdollisen, olet jo vahvoilla vetoa lyödessäsi. Pitää ottaa huomioon kaikki, mitä vedonlyöntitoimistot tai hyvät pelivihjeiden laatijatkin. Huomioon otettavia asioita ovat joukkueen kokoonpano, pelaajien kunto ja terveydentila, joukkueiden keskinäinen otteluhistoria ja monet muut tekijät. Vaikutusta pelaajien motivaatioon voi olla myös kentän ulkopuolisilla tapahtumilla, joten asian harrastajalla tai ammatikseen veikkaavalla menee paljon aikaa taustatyöhön.

Jos et pysty käyttämään valtavasti aikaa urheilu-uutisten seuraamiseen etkä aio heittäytyä pelaamaan täysipäiväisesti, voit aina lukea ilmaisia pelivihjeitä ja perustaa veikkauksesi asiantuntijoiden suorittamiin todennäköisyyslaskelmiin. Kaikessa on kyse numeroista! Kun tiedät, mitä haluat veikata, on seuraavaksi vuorossa mahdollisimman hyvän kertoimen metsästys. Kertoimien vertailuun on omat verkkosivunsa, eli kaikkia vedonlyöntitoimistoja ei tarvitse käydä läpi. Mitä paremmat kertoimet löydät, sitä enemmän voit voittaa.

Entäs ne bonukset? Vedonlyöntibonukset saattavat kuulostaa ilmaiselta rahalta, vaikka ne eivät sitä ole. Kun liityt jonkin ulkomaisen vedonlyöntitoimiston asiakkaaksi ja teet ensimmäisen talletuksen, sen arvo yleensä ainakin tuplataan yrityksen toimesta. Raha ei kuitenkaan kuulu sinulle, ennen kuin olet noudattanut kaikkia bonusehtoja ja kierrättänyt rahan tarpeeksi monta kertaa. Bonusrahat voivat siis jäädä saamatta, jos tahallaan tai vahingossa rikkoo bonusehtoja, tai jos häviää kaikki rahat. Otetaan esimerkiksi tilanne, missä laitat satasen jollekin pelitilille, minkä talletusbonus on 100 %. Kierrätysvaatimus on vaikka 6, eli ihan kohtuullinen. Kierrätysvaatimusten mukaan sinun siis pitää pelata talletussumma ja bonus eli yhteensä 200 € kuusi kertaa, siis yhteensä 1200 euron edestä. Kaikki pienellä painettu teksti (minimikerroin, aikaraja jne.) pitää käydä läpi, jos meinaa saada pitää bonuksensa.

Varmoja voittoja ei ole

Iloinen nainen

Vedonlyöntitoimistot tekevät kovaa bisnestä, ja niillä on hallussaan parhaat mahdollisuudet tulosten analysointiin. Mikään ei kuitenkaan estä yrittämästä. Vedonlyönnistä voi tienata mukavia summia, vaikka ei ryhtyisikään pelaamaan kokopäiväisesti. Bonusten kierrättäminen on jo vähän alaa tuntevalle helppo ja melko turvallinen tapa saada pari tonnia silloin tällöin. Kun löydät hyvin vihjepalvelun, pidä siitä kiinni, vaikka sen vihjeet hieman maksaisivatkin. Hyviltä vihjepalvelusivustoilta saa kullanarvoisia vinkkejä. Niiden tarjoama tilasto perustuu koviin faktoihin, kuten tilastoihin ja todennäköisyyslaskelmiin. Peesaus tarkoittaa muiden pelaajien ilmaiseksi tarjoamien vihjeiden seuraamista. Usein oikeaan osuvaa vihjaajaa on syytä kuunnella. Urheiluvedonlyönnissä ei voi kukaan aina voittaa, mutta jos osuu oikeaan tarpeeksi usein, hän voi olla sinulle erittäin hyödyllinen. Sopivaa peesattavaa voi metsästää sosiaalisessa mediassa tai vedonlyöntiaiheisilla keskustelupalveluilla. Jossain vaiheessa alat ehkä itsekin tarjota vihjeitä muille, ja muut alkavat peesata sinua. Muutaman vuoden päästä alat olla jo jyvällä, mutta vielä voi mennä aikaa, ennen kuin tunnet vedonlyöntipörssit ja kaikki sarjat kuin omat taskusi.